Praag Digital Pass

Praag tickets

Praag Digital Pass

Een van de populairste stedentripbestemmingen in Europa is Praag. De hoofdstad van Tsjechië is een geweldige bestemming voor een korte vakantie. In de stad zijn veel topattracties te vinden en kan er worden genoten van een bruisend uitgaansleven. Pluspuntje is ook dat het één van de goedkoopste vakantiebestemmingen is voor een stedentrip. Het kan allemaal nog voordeliger als jij ook een ‘Praag Digital Pass’ koopt. Deze digitale kortingskaart biedt toegang tot allerlei attracties, zowel gratis als met een mooie korting. Daarnaast hoef jij niet bij de attracties in de rij te gaan staan en kan je optimaal genieten van jouw tijd in Praag.

Stadspas in Praag

De Praag Digital Pass ging eerder door het leven als de Prague City Pass. De digitale kortingskaart kan jij eenvoudig online aanschaffen en direct gebruiken met jouw smartphone. Hierdoor kan jij de pas ook niet meer kwijtraken en heb jij de kaart altijd bij de hand. De Praag Digital Pass biedt gratis toegang tot diverse bezienswaardigheden en attracties. Je kan bijvoorbeeld kosteloos een kijkje gaan nemen bij de Astronomische Klok of je laten verbazen door de prachtige Burcht van Praag. De toeristen die een Praag Digital Pass hebben gekocht mogen ook kosteloos plaatsnemen op de rondvaart over de Moldau, wat zeker een aanrader is en geschikt voor alle leeftijden.

De overige topattracties in de stad kan jij bezoeken met 10% korting op een ticket, maar je mag ook de rij overslaan en direct de attractie of bezienswaardigheid bezoeken. Het scheelt dus niet alleen veel geld, maar ook waardevolle tijd. De Praag Digital Pass kan jij online aanschaffen, dat kan dus al voor vertrek naar Tsjechië.

Stadstour met een applicatie

Praag gaat zeker mee met zijn tijd en richt zich dan ook op digitalisering. De coronacrisis heeft daar een grote rol ingespeeld. Als jij de Praag Digital Pass koopt dan mag jij ook kosteloos de Stadstour app downloaden. Je kan dan genieten van een audiogids voor alle bezienswaardigheden en attracties. Je komt meer te weten over deze interessante stad. De audiogids is ingesproken door echte experts en is dan ook wel een must voor iedere toerist in Praag. Pluspuntje, de app kan jij ook offline gebruiken!

Prague Card

De toerist kan ook een andere keuze maken en de Prague Card aanschaffen. Het gaat om een fysieke stadspas voor toeristen. De Prague Card geeft gratis toegang tot tientallen bezienswaardigheden en is wat completer. Echter dient de toerist de kaart wel nog af te halen bij één van de ophaalpunten in de stad.

Praag stedentrip

Karelsbrug Praag
Oude Stadsplein
Sint-Vituskathedraal Praag
Praag metro
Groepsreis Tsjechië, Praag en Slowakije

Groepsreizen Oost-Europa

Hongarije
Polen
Roemenië
Bulgarije
Kroatië