Duitsland

Brandenburger Tor in Berlijn Duitsland

Groepsreis Duitsland 2024

Duitsland is al tien jaar lang het meest populaire vakantieland onder Nederlandse vakantiegangers. De busreizen hebben bestemmingen als Sauerland, Moezel en Rijn, Zwarte Woud, Saksen, Ertsgebergte, Frankische Schweiz en Zell im Wiesental. Naast busrondreizen zijn er ook diverse stedentrips, single groepsreizen en fietsvakanties in groepsverband (met reisleider die mee fietst).

Boeiend Berlijn (De Jong Intra, 5 dagen, v.a €459)
Frankenland en het Steigerwald (De Jong Intra, 6 dagen, v.a €579)
Zwarte Woud en de Elzas (De Jong Intra, 6 dagen, v.a €579)
Sauerland, Willingen (De Jong Intra, 6 dagen, v.a €579)
Moezel en Rijn, Löf (De Jong Intra, 6 dagen, v.a €589)
Rügen, eiland aan de Oostzeekust (De Jong Intra, 8 dagen, v.a €649)
All inclusive in de Eifel (De Jong Intra, 6 dagen, v.a €669)
Historische Hanzesteden aan de Oostzee, Lübeck (De Jong Intra, 6 dagen, v.a €679)
Busreis Sauerland All-Inclusive (OAD, 6 dagen, v.a €719)
Rondom de Bodensee en het eiland Mainau (OAD, 6 dagen,v.a €729)
Dresden, Leipzig en Weimar (De Jong Intra, 8 dagen, v.a €849)
In het hart van het Zwarte Woud (OAD, 8 dagen, v.a €879)
Alpirsbach in het Zwarte Woud (De Jong Intra, 8 dagen, v.a €859)
André Rieu in Leipzig (De Jong Intra, 6 dagen, v.a €939)
Zwarte Woud en Frankrijk, Endingen (De Jong Intra, 10 dagen, v.a €969)
Beierse Woud, Rattenberg (De Jong Intra, 10 dagen, v.a €1069)
Ontdekkingsreis Duitsland (De Jong Intra, 10 dagen, v.a €1149)

Fietsvakantie groep Duitsland & wandelen

OAD heeft enkele fietsvakanties in groepsverband door Duitsland. Het vervoer naar Duitsland is per bus en de bus brengt je ook elke dag naar het beginpunt van de fietstocht. De fietstochten worden begeleid door een ervaren fiets-/reisleider, maar men mag ook zelfstandig de dagelijkse route fietsen. De overnachtingen zijn in een hotel. De verzorging is doorgaans op basis van halfpension.
Wandelen op de Lüneburger Heide (OAD, 5 dagen, v.a €499)
Fietsvakantie Oostzee en Mecklenburgse meren (OAD, 7 dagen, v.a €919)

Riviercruise Duitsland

Romantische Rijn en Moezel (de Jong Intra, 7 dagen, v.a €626)
Over de Rijn en Moezel naar Cochem (de Jong Intra, 6 dagen, v.a €819)
Sprookjesachtige Moezel (de Jong Intra, 7 dagen, v.a €909)
De Rijn en Moezel op z’n Mooist (de Jong Intra, 10 dagen, v.a €1539)

Rondreis Duitsland

Berlijn: De hoofdstad van Duitsland is een must-visit vanwege de historische betekenis en het bruisende nachtleven. Bezoek de Brandenburger Tor, het Holocaustmonument, de East Side Gallery en het Pergamonmuseum.

München: Deze stad in Beieren staat bekend om het Oktoberfest, maar heeft ook andere attracties zoals de Frauenkirche, het Nymphenburg-paleis en het Deutsches Museum.

Neuschwanstein Kasteel: Dit sprookjesachtige kasteel in Beieren, gelegen in de buurt van Füssen, diende als inspiratie voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland.

Het Zwarte Woud: Dit dichtbeboste gebied in het zuidwesten van Duitsland is ideaal voor wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Bezoek ook de stad Freiburg im Breisgau en de Triberg-watervallen.

Keulen: Deze stad aan de Rijn staat bekend om zijn gotische kathedraal, de Dom van Keulen, en het bruisende uitgaansleven. Bezoek ook het Chocolademuseum en de Hohenzollernbrug met zijn vele liefdesslotjes.

Romantische Strasse: Deze schilderachtige route in Beieren en Baden-Württemberg voert je langs pittoreske stadjes zoals Rothenburg ob der Tauber, Dinkelsbühl en Würzburg.

Hamburg: De op een na grootste stad van Duitsland staat bekend om zijn haven, het indrukwekkende stadhuis en de Elbphilharmonie. Vergeet niet de historische wijk Speicherstadt en de uitgaanswijk St. Pauli te bezoeken.

Dresden: De hoofdstad van Saksen is beroemd om zijn prachtige architectuur, zoals de Frauenkirche, het Zwinger-paleis en de Semperoper. Bezoek ook de nabijgelegen Saksische Zwitserland voor adembenemende landschappen.

Heidelberg: Deze charmante universiteitsstad aan de Neckar heeft een prachtig historisch centrum, een indrukwekkend kasteel en een levendige studentensfeer.

De Rijnvallei: De Rijn is een van de meest pittoreske rivieren van Europa en de vallei is bezaaid met historische stadjes, kastelen en wijngaarden. Populaire bestemmingen zijn onder andere Koblenz, Rüdesheim en Bacharach.

Goedkope groepsreis Europa

  • Denemarken
  • Frankrijk
  • Italie
  • Oostenrijk
  • Polen
  • Tsjechie & Slowakije
  • Zwitserland
  • Europa
  • Tags: Duitsland groepsreizen, rondreizen, fietsvakantie, riviercruise, wandelvakantie, Stedentrip Berlijn, Vakantie in Berchtesgaden, München, Hamburg, Dresden