Australie en Nieuw-Zeeland

uluru australie

Groepsreis Australië en Nieuw-Zeeland 2022

Australië is het op vijf na grootste land ter wereld. Het is 185 keer zo groot als Nederland. Belangrijke attracties zijn het Groot Barrièrerif, Nationaal park Uluṟu–Kata Tjuṯa (zie foto), binnenlanden/outback, stranden, Sydney en Tasmanië. In de rondreis West-Australië van Sawadee reis je met een comfortabele 4×4 overland truck naar verschillende nationale parken.

Rondreis Nieuw-Zeeland (Djoser, 25 dagen, v.a €4495)
Rondreis Nieuw-Zeeland (Sawadee, 28 dagen, v.a €4699)
Rondreis Nieuw-Zeeland (Koning Aap, 27 dagen, v.a €4895)
Rondreis Australië (Djoser, 28 dagen, v.a €5195)
Australië en Nieuw-Zeeland (Djoser, 30 dagen, v.a €5495)
Rondreis Australië (Sawadee, 28 dagen, v.a €5379)
Australië Hoogtepunten (Koning Aap, 30 dagen, v.a €5695)
Rondreis West-Australië (Sawadee, 25 dagen, v.a €5949)
Nieuw-Zeeland cultuurreis (SRC reizen, 21 dagen, v.a €5998)
Australië en Nieuw-Zeeland (Sawadee, 30 dagen, v.a €6009)
Koalas en Kangoeroes in Australië (ANWB, 24 dagen, v.a €6458)

Australië en Nieuw-Zeeland route

Djoser
De groepsreis Australië & Nieuw-Zeeland van Djoser duurt 30 dagen. Het minimum aantal deelnemers is 10 en het maximum 20. De heenvlucht is van Amsterdam naar Adelaide. In 8 dagen tijd wordt via Melbourne naar Sydney gereden (2200 km). Op dag 13 is de vlucht naar Auckland op het Noordereiland. Op dag 20 wordt de ferry genomen van Wellington naar het Zuidereiland. In 10 dagen tijd rijdt de bus dwars door het Zuidereiland. De terugreis naar Nederland is vanaf het vliegveld van Christchurch. De reisleiding in Australië is Engelstalig en in Nieuw-Zeeland is de reisleider Nederlandstalig.

Sawadee
De rondreis Australië en Nieuw-Zeeland van Sawadee heeft een andere opzet. Aankomstplaats is hier Melbourne waar 2 nachten verbleven wordt. Hierna rijdt de bus naar Adelaide waar vervolgens het vliegtuig genomen wordt naar Alice Springs dat midden in de woestijn ligt. Op dag 8 en 9 worden Kings Canyon en Uluru bezocht. Na deze uitstap in de Australische Outback wordt het vliegtuig gepakt naar Sydney. Hier zijn twee vrije dagen. Tussendoor is er een tripje naar de Blue Mountains. Op dag 14 is de vlucht Sydney – Christchurch en op dag 23 de ferry naar Wellington. De terugreis naar Amsterdam is van het vliegveld van Auckland. De gehele reis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisbegeleider.

Groepsreizen Azië

  • Azië
  • Indonesië
  • groepsreis Australie