Australie en Nieuw-Zeeland

uluru australie

Groepsreis Australië en Nieuw-Zeeland 2024/2025

De kortste groepsreis Australië duurt 22 dagen. De meeste groepsreizen Australië duren 25-30 dagen. Vaak reis je met een comfortabele 4×4 overland truck naar de verschillende nationale parken. Australië is het op vijf na grootste land ter wereld. Het is 185 keer zo groot als Nederland. Belangrijke attracties tijdens de rondreis zijn het Groot Barrière rif, Nationaal park Uluṟu–Kata Tjuṯa (zie foto), binnenlanden/outback, stranden, Sydney, Melbourne en Tasmanië.

22-35ers reis Australië (Sawadee, 22 dagen, v.a €5549)
Nieuw-Zeeland (Sawadee, 28 dagen, v.a €5999)
Rondreis Nieuw-Zeeland (Djoser, 25 dagen, v.a €5995)
Rondreis Australië (Djoser, 28 dagen, v.a €6195)
Rondreis Nieuw-Zeeland (Koning Aap, 27 dagen, v.a €6655)
Beste van Nieuw-Zeeland (ANWB, 27 dagen, v.a €7055)
Koala’s & Kangoeroes in Australië (ANWB, 25 dagen, v.a €7227)
Australië en Nieuw-Zeeland (Djoser, 30 dagen, v.a €7095)
Rondreis Australië (Sawadee, 28 dagen, v.a €6899)
Australië en Nieuw-Zeeland (Sawadee, 30 dagen, v.a €7499)
– Australië en Nieuw-Zeeland (Sawadee, 30 dagen, v.a €7499)
Australië Hoogtepunten (Koning Aap, 30 dagen, v.a €8095)

Route Groepsreis Australië

Djoser

De 30-daagse groepsreis naar Australië en Nieuw-Zeeland van Djoser begint met een heenvlucht van Amsterdam naar Adelaide. Met 10 tot 20 deelnemers, reis je in 8 dagen van Adelaide via Melbourne naar Sydney (ongeveer 2200 km). Vervolgens vlieg je op dag 13 naar Auckland op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland.

Je verblijft ongeveer een week op het Noordereiland voordat je op dag 20 de ferry neemt van Wellington naar het Zuidereiland. Daarna breng je 10 dagen door op het Zuidereiland en reis je per bus door het adembenemende landschap.

Aan het einde van de reis vlieg je terug naar Nederland vanaf het vliegveld van Christchurch. Tijdens het Australische deel van de reis is de reisleiding Engelstalig, terwijl je in Nieuw-Zeeland kunt rekenen op een Nederlandstalige reisleider.

Groepsreis Australië – Sawadee

De Sawadee rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland heeft een andere opzet. Hier is een kort overzicht van de reis:

– Aankomst in Melbourne, verblijf voor 2 nachten.
– Busrit naar Adelaide.
– Vlucht van Adelaide naar Alice Springs, gelegen in het hart van de Australische woestijn.
– Bezoek aan Kings Canyon en Uluru op dag 8 en 9.
– Vlucht van Alice Springs naar Sydney.
– Twee vrije dagen in Sydney met een uitstapje naar de Blue Mountains.
– Vlucht van Sydney naar Christchurch, Nieuw-Zeeland, op dag 14.
– Verkenning van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, inclusief natuurlijke wonderen, nationale parken en andere bezienswaardigheden.
– Overtocht met de veerboot van het Zuidereiland naar Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland, op dag 23.
– Verder verkennen van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, met bezoeken aan belangrijke steden en attracties.
– Terugvlucht naar Amsterdam vanaf het vliegveld van Auckland.

De reis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisbegeleider die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en helpt bij eventuele problemen of vragen. Deze rondreis biedt een geweldige kans om zowel de hoogtepunten van Australië als de prachtige landschappen van Nieuw-Zeeland te ontdekken.

Groepsreis van de ANWB

De ANWB groepsreis door Australië is een avontuurlijke en afwisselende rondreis die je meeneemt naar enkele van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van het land. De reis begint in Melbourne en gaat via de adembenemende Great Ocean Road en het prachtige natuurgebied The Grampians naar Adelaide. Onderweg bezoek je Kangaroo Island, waar je naast kangoeroes ook koala’s en zeeleeuwen kunt zien.

Vanuit Adelaide neem je het vliegtuig naar Alice Springs, van waaruit je een rit maakt door de rode woestijn naar Ayers Rock (Uluru), een afstand van 480 km. Na een bezoek aan dit iconische monument vlieg je naar Sydney, waar je drie dagen verblijft om de stad en haar bezienswaardigheden te verkennen.

De rondreis gaat vervolgens verder naar Brisbane, met een vlucht van 1,5 uur. Na enkele dagen in deze stad vlieg je op dag 20 naar de tropische badplaats Cairns, de uitvalsbasis voor het wereldberoemde Great Barrier Reef en de omliggende regenwouden.Tot slot vlieg je vanuit Cairns terug naar Amsterdam, waar je reis eindigt.

Groepsreizen Azië 2024

  • Azië
  • Indonesië
  • groepsreis Australie
    groepsreis Australië 2024 – 2025 & rondreizen Nieuw-Zeeland, Sydney, Opera House, Harbour Bridge, bezienswaardigheden Australië