Australie en Nieuw-Zeeland

uluru australie

Groepsreis Australië en Nieuw-Zeeland 2022-2023

De kortste groepsreis Australië duurt 21 dagen (SRC Reizen). De meeste groepsreizen duren 25-30 dagen. Vaak reis je met een comfortabele 4×4 overland truck naar de verschillende nationale parken. Australië is het op vijf na grootste land ter wereld. Het is 185 keer zo groot als Nederland. Belangrijke attracties zijn het Groot Barrière rif, Nationaal park Uluṟu–Kata Tjuṯa (zie foto), binnenlanden/outback, stranden, Sydney, Melbourne en Tasmanië.

Rondreis Nieuw-Zeeland (Sawadee, 28 dagen, v.a €4879)
Rondreis Nieuw-Zeeland (Djoser, 25 dagen, v.a €4895)
Rondreis Australië (Djoser, 28 dagen, v.a €5295)
Rondreis Nieuw-Zeeland (Koning Aap, 27 dagen, v.a €5795)
Koalas en Kangoeroes in Australië (ANWB, 24 dagen, v.a €5819)
Australië en Nieuw-Zeeland (Djoser, 30 dagen, v.a €5895)
Rondreis West-Australië (Sawadee, 25 dagen, v.a €5999)
Rondreis Australië (Sawadee, 28 dagen, v.a €6099)
Australië Hoogtepunten (Koning Aap, 30 dagen, v.a €6295)
Nieuw-Zeeland cultuurreis (SRC reizen, 21 dagen, v.a €6298)
Australië en Nieuw-Zeeland (Sawadee, 30 dagen, v.a €6479)

Route Groepsreis Australië

Djoser
De groepsreis Australië & Nieuw-Zeeland van Djoser duurt 30 dagen. Het minimum aantal deelnemers is 10 en het maximum 20. De heenvlucht is van Amsterdam naar Adelaide. In 8 dagen tijd wordt via Melbourne naar Sydney gereden (2200 km). Op dag 13 is de vlucht naar Auckland op het Noordereiland. Op dag 20 wordt de ferry genomen van Wellington naar het Zuidereiland. In 10 dagen tijd rijdt de bus dwars door het Zuidereiland. De terugreis naar Nederland is vanaf het vliegveld van Christchurch. De reisleiding in Australië is Engelstalig en in Nieuw-Zeeland is de reisleider Nederlandstalig.

Groepsreis Australië – Sawadee
De rondreis Australië en Nieuw-Zeeland van Sawadee heeft een andere opzet. Aankomstplaats is hier Melbourne waar 2 nachten verbleven wordt. Hierna rijdt de bus naar Adelaide waar vervolgens het vliegtuig genomen wordt naar Alice Springs dat midden in de woestijn ligt. Op dag 8 en 9 worden Kings Canyon en Uluru bezocht. Na deze uitstap in de Australische Outback wordt het vliegtuig gepakt naar Sydney. Hier zijn twee vrije dagen. Tussendoor is er een tripje naar de Blue Mountains. Op dag 14 is de vlucht Sydney – Christchurch en op dag 23 de ferry naar Wellington. De terugreis naar Amsterdam is van het vliegveld van Auckland. De gehele reis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisbegeleider.

Groepsreis van de ANWB
De groepsreis Australië van de ANWB gaat via Melbourne naar Adelaide. De bus rijdt over de Great Ocean Road en door het schitterende natuurgebied The Grampians. Op Kangaroo Island kan je niet alleen kangoeroes zien maar ook koala’s en zeeleeuwen. Van Adelaide wordt het vliegtuig genomen naar Alice Springs. De rit naar Ayers Rock gaat door de rode woestijn en is 480 km. Vervolgens is er een vlucht naar Sydney waar 3 dagen verbleven wordt. De rondreis gaat dan verder naar Brisbane (vlucht van 1,5 uur). Op dag 20 vlieg je naar de tropische badplaats Cairns dat de uitvalsbasis is voor het beroemde Great Barrier Reef en de regenwouden. Van het vliegveld van Cairns is de terugreis naar Amsterdam.

Groepsreizen Azië

  • Azië
  • Indonesië
  • groepsreis Australiegroepsreis Australië 2023 & rondreizen Nieuw-Zeeland