Israel

jerusalem israel

Groepsreis Israël 2023

Israël is de bakermat van het Joodse, Christelijke en Islamitische geloof. Een rondreis door dit fascinerende land laat u kennis maken met tal van bezienswaardigheden. De oude stad van Jerusalem herbergt grote attracties zoals de Tempelberg, Westmuur(Klaagmuur), Heilige Grafkerk, Al-Aqsa moskee en het Israël Museum. De groepsreis Israël & Jordanië wordt door verschillende touroperators aangeboden. Twee bijzondere groepsreizen zijn Israël en de Palestijnse Gebieden. Djoser heeft twee familiereizen.

Imposant Israël (TUI, 8 dagen, v.a €1298)
Israël & Jordanië (TUI, 12 dagen, v.a €1439)
Christelijke reis Israël (TUI, 8 dagen, v.a €1549)
Historisch en eigentijds Israël (OAD, 8 dagen, v.a €1749)
Rondreis Israël (Djoser, 12 dagen, v.a €1995)
Israël en Jordanië (OAD, 11 dagen, v.a €1999)
Groepsreis Israël en Palestijnse gebieden (Sawadee, 12 dagen, v.a €2099)
Israël en Jordanië (Djoser, 15 dagen, v.a €2295)
Christelijke reis Israël rustig tempo (TUI, 12 dagen, v.a €2368)
Israël, Palestijnse Gebieden en Jordanië (Sawadee, 15 dagen, v.a €2399)
EO zingt naar Israël (TUI, 9 dagen, v.a €2499)
Familiereis Israël en Jordanië (Djoser, 18 dagen, v.a €2795)
Christelijke reis Israel en Jordanie (TUI, 15 dagen, v.a €2932)

TUI

Een goedkope groepsreis is de 12-daagse rondreis Israël & Jordanië (logies + ontbijt) van TUI. Deze groepsrondreis is inclusief vlucht, hotel + ontbijt en Nederlandssprekende reisleiding. Op het programma staan stadsbezoeken aan Tel Aviv, Bethlehem, Jeruzalem. Ook zijn er excursies met een boot over het Meer van Tiberias en drijven op de Dode Zee. Bij de groepsrondreis naar Israel & Jordanie bezoekt men o.a sw Golan Hoogvlakte, Massada, rotsstad Petra en Mount Nebo. In de periode april/oktober is een overnachting in een bedoeïenen tentenkamp in de Wadi Rum vallei inclusief.

Vakantie met kinderen

Djoser heeft een mooie familiereis Israël & Jordanië van 18 dagen. De hotels hebben vaak een zwembad zodat de kinderen (en ouders) daar even lekker kunnen bijkomen na een dag van activiteiten. De boeiende excursies gaan o.a naar de Dode Zee, woestijnstad Petra en de woestijn van Wadi Rum waar ’s avonds gegeten wordt. Bijzondere overnachtingen zijn in een 5-sterren Mövenpick Hotel in Aqaba en een nachtje logeren in een kibboets.

Goedkope groepsreis 2023

  • Jordanië
  • Egypte
  • Marokko
  • Iran
  • Turkije
  • Azië