Hotels

De keus uit hotels in Chengdu is groot, het is bijna ondoenlijk om een goed advies te geven. Onderstaande hotels zijn een persoonlijke selectie gebaseerd op ligging, prijs en reviews.

Holiday Inn Express Gulou (233 reviews, 8.8)


Holiday Inn Express Gulou is een middenklas hotel in het centrum. Wij verblijven hier bijna altijd een nachtje of meer als we in Chengdu zijn. De twin bedden slapen prima en ook de douche is goed. Het ontbijt is vooral Chinees – warm met veel groenten – maar er zijn ook broodjes, ei en koffie te krijgen. Rondom het hotel zijn diverse winkeltjes, supermarkten en restaurants. Naar Tianfu Plein is ongeveer een kilometer lopen en naar een favoriete restaurant van ons bij Chunxi Road is zo’n 1,5 km. De prijs in de zomer ligt rond de 50-60 euro per nacht inclusief ontbijt.

Buddha Zen Hotel (464 reviews, 9.2)


Buddha Zen Hotel is gevestigd in een traditioneel gebouw. Het ligt 200 meter van het bekende Wenshu klooster. Naar de metro is 500 meter. Faciliteiten van het hotel zijn een ticketservice, theehuis en sauna met massage (toeslag). Tweepersoonskamers, luxe suites en een bruidssuite.

Crowne Plaza Chengdu City Center (303 reviews, 8.5)


Crowne Plaza City Center heeft 402 hotelkamers en ligt in het centrum dichtbij winkelstraat Chunxi Road. Als je een Westers hotel zoekt dan is Crowne Plaza City Center een vertrouwde keus. Er zijn 4 restaurants, een spacenter met massage, fitnesscentrum, binnenzwembad, businesscentrum en een balzaal. Naar de metro is 600 meter.

InterContinental Residences Chengdu City Center (778 reviews, 9.3)


InterContinental Residences Chengdu City Center biedt luxe appartementen. Het grootste appartement is de Familie Residence met 3 slaapkamers (150 m2). Faciliteiten zijn o.a 2 zwembaden (een voor kinderen, een voor volwassenen), restaurant, businesscenter en een kidsclub. Naar de metro is 300 meter en naar Tianfu Plein 800 meter.

Chengdu vakantie

Panda Zoo (13 km buiten de stad)
Taikoo Li shopping (luxe winkels en shopping malls)
Global Center (waterpark)
Kuan Alley en Zhai Alley
China groepsreizen (vergelijk tientallen rondreizen)