Bhutan

bhutan

Bhutan is een klein mysterieus landje in het Himalayagebergte tussen China en India. Het is iets kleiner als Nederland. Een groepsreis Bhutan is in vergelijking met de omringende buurlanden duurder. Dit komt doordat Westerse toeristen hogere prijzen moeten betalen (250 dollar per dag per persoon). De overheid wil Westers massatoerisme tegengaan. Een groepsreis Bhutan van twee weken zal hierdoor al snel rond de 3000 euro kosten. De prijs valt gunstiger uit als u een bezoek aan Bhutan combineert met een vakantie naar India.

Groepsreizen Bhutan 2023

De groepsreis van Koning Aap biedt een prima kwaliteit en brengen iets extra’s zoals een bezoek aan Oost-Bhutan en bezoeken aan kloosterfestivals in Paro en Thimpu. SNP natuurreizen heeft een wandelvakantie door Bhutan met bezoek aan de Bhutanese kloosterfestivals. Men wandelt dagelijks 2-5 uur per dag onder begeleiding van een gids.

Bhutan, Sikkim en Darjeeling (Djoser, 20 dagen, v.a €3295)
Sikkim en Bhutan (Sawadee, 20 dagen, v.a €3749)
Bhutan 22 dagen (Koning Aap, 22 dagen, v.a €4595)

Individuele rondreizen naar Bhutan

SRC natuurreizen heeft een individuele reis met waarin u rondgereden wordt door een privéchauffeur en de ondersteuning krijgt van een Engelssprekende gids. Bij SNP heeft u de mogelijkheid om de rondreis naar believen uit te breiden via 7 losse bouwstenen. Zoals met een hooggebergte trekking van 6 dagen of met de Bumthang Cultural Trek waarbij men in tenten en guesthouses overnacht. Ook in de privéreis van Fox wordt u begeleidt door een chauffeur en lokale stadsgidsen.
Bhutan privereis 11 dagen (SNP, 11 dagen, v.a €3155 (exclusief vlucht))
Bhutan privereis (Fox, 21 dagen, v.a €3615)
Bhutan privereis (SRC, 19 dagen, v.a €3998)

Groepsreizen Azië

  • Cambodja
  • China & Tibet
  • India
  • Indonesië
  • Japan
  • Thailand
  • Vietnam