Bhutan

bhutan

Bhutan is een klein mysterieus landje in het Himalayagebergte tussen China en India. Het is iets kleiner als Nederland. Een bezoek aan Bhutan is in vergelijking met de omringende buurlanden duurder. Dit komt doordat Westerse toeristen hogere prijzen moeten betalen (250 dollar per dag). De overheid wil Westers massatoerisme tegengaan. Een groepsreis Bhutan van twee weken zal hierdoor al snel rond de 3000 euro kosten. De prijs valt gunstiger uit als u een bezoek aan Bhutan combineert met een vakantie naar India.

Groepsreizen Bhutan

KRAS heeft de meest voordelige groepsreis naar Bhutan. De groepsreizen van Koning Aap hebben een prima kwaliteit en brengen iets extra’s zoals een bezoek aan Oost-Bhutan en bezoeken aan kloosterfestivals in Paro en Thimpu. SNP natuurreizen heeft een wandelvakantie door Bhutan met bezoek aan de Bhutanese kloosterfestivals. Men wandelt dagelijks 2-5 uur per dag onder begeleiding van een gids.
Fascinerend India en Bhutan (KRAS, 19 dagen, v.a €2979)
Bhutan rondreis (Djoser, 13 dagen, v.a €3095)
Bhutan Sikkim Darjeeling (Djoser, 20 dagen, v.a €3295)
Bhutan wandelvakantie – excl. vlucht (SNP, 15 dagen, v.a €3445)
India Sikkim en Bhutan (Baobab, 20 dagen, v.a €3598)
Sikkim en Bhutan (Sawadee, 20 dagen, v.a €3598)
Bhutan 16 dagen (Koning Aap, 16 dagen, v.a €3995)
Bhutan 22 dagen (Koning Aap, 22 dagen, v.a €4995)

Individuele rondreizen naar Bhutan

Een aantal touroperators bieden ook rondreizen aan naar Bhutan maar dit zijn individuele reizen (Privéreizen). SRC natuurreizen heeft een individuele reis met waarin u rondgereden wordt door een privéchauffeur en de ondersteuning krijgt van een Engelssprekende gids. Ook in de privéreizen van Fox en NRV wordt u begeleidt door een chauffeur en lokale stadsgidsen.
Bhutan privereis (Fox, 21 dagen, v.a €3615)
Bhutan privereis (SRC, 19 dagen, v.a €3998)

Groepsreizen Azië

  • Cambodja
  • China & Tibet
  • India
  • Indonesië
  • Japan
  • Vietnam