Luxe groepsreizen


Op deze pagina vindt u een aanbod van luxe groepsreizen naar Azie, Europa, India, Japan, Marokko, Thailand en Zuid-Afrika. U reist in een groep met een reisleider die u tijdens de gehele reis begeleidt. Tevens zijn er luxe familie groepsreizen en luxe single groepsreizen naar diverse bestemmingen.

Antarctica

De groepsreizen naar Antarctica zijn inclusief vlucht, volpension aan boord en excursies. Het meest exclusief is de rondreis Antarctica, S. Georgia en de Poolcirkel die 27 dagen duurt en waarbij ook de Poolcirkel wordt gekruist.
Bekijk de groepsreizen naar Antarctica & Argentinië

Luxe groepsreizen India

Als u op zoek bent naar luxe groepsreizen India dan is SRC een prima keus. De groepsreis Kleurrijk India duurt 17 dagen. U verblijft tijdens de avontuurlijke reis in uitstekende middenklasse hotels die vroeger een paleis, fort of kasteel zijn geweest. Bijna alle hotels beschikken over een zwembad. Bij vertrek op 31 oktober is er een verblijf in een luxueus tentenkamp. Beide rondreizen worden gemiddeld met een 8.8 beoordeeld.
Kleurrijk India (SRC-reizen, 17 dagen, v.a €2398)
Hola Mohalla Festival India (SRC-reizen, 17 dagen, v.a €2898)

Luxe groepsreis Indonesië

De groepsreis Eilandenrijk Indonesië duurt 23 dagen. U verblijft in goede middenklasse hotels zoals Novotel Bukittinggi en Mercure Bandung City. De klantbeoordeling van deze rondreis is een 8.6. KRAS, Fox en TUI hebben ook een aantal luxe vakanties naar Bali. Het zijn pakketreizen waarbij een vlucht en een hotel geboekt wordt. Men verblijft op Bali in een luxe 5 sterren hotel of villa met eigen zwembad.
Eilandenrijk Indonesie (SRC, 23 dagen, vanaf €2698)
The Pavilions Bali (KRAS, 10 dagen, vanaf €1104)
Grand Hyatt Bali (TUI, 10 dagen, vanaf €1137)
Bali DeLuxe (Fox, 15 dagen, vanaf €1446)
Vergelijk hier tientallen andere groepsreizen naar Indonesië

luxe groepsreis Japan

SRC heeft een culturele rondreis naar Japan van 18 dagen. Een deskundige Nederlandse reisleider begeleidt de groep. Omdat er veel gewandeld wordt tijdens de reis moeten de deelnemers een redelijk goede gezondheid hebben.
Reis Japan (SRC, 18 dagen, v.a €6098)

Transsiberische Tsarengoud Express

De luxe treinreis Tsarengoud Express duurt 16 dagen en gaat van Beijing via Mongolië naar Moskou. De nostalgische privétrein rijdt o.a langs de Gobi woestijn, Mongoolse steppen en het Baikal Meer. U verblijft 9 nachten in de trein. De verzorging en de excursies zijn inclusief. De overige nachten worden in goede hotels doorgebracht. De coupes zijn standaard voor 4 personen. Een upgrade naar een tweepersoons coupé is mogelijk.
Transsiberische Tsarengoud Express (Fox, 16 dagen, v.a €4699)

Luxe groepsreizen Zuid-Afrika

De luxe rondreis Hoogtepunten Zuid-Afrika van reisorganisatie SRC is een complete groepsreis met tal van bezienswaardigheden. De reis gaat langs Pretoria, Kaapstad, het koninkrijk Swaziland, Kaap de Goede Hoop en diverse natuurreservaten. Het verblijf is in comfortabele hotels met buitenzwembaden en vaak ook een golfbaan. Sawadee heeft twee Comfort-Plus groepsreizen waarbij men overnacht in zeer sfeervolle accommodaties.
Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland Comfort-Plus (Sawadee, 17 dagen, v.a €2748)
Het mooiste van Zuid-Afrika (SRC, 22 dagen, vanaf €2998)
Hoogtepunten van Zuid-Afrika (SRC, 24 dagen, vanaf €3298)
Zuid-Afrika en Swaziland Comfort-Plus (Sawadee, 22 dagen, v.a €3398)
Bekijk meer groepsreizen naar Zuid-Afrika

SRC Reizen