Madrid iVentura Card

Madrid monument

Madrid iVentura Card

Madrid is de hoofdstad van Spanje en is centraal gelegen in het land. Het is ook een populaire bestemming voor een welverdiende stedentrip in de Spaanse zon. Er is voor de toerist dan ook voldoende te beleven. Je kan een bezoek brengen aan één van de topmusea, de bekende bezienswaardigheden of jezelf onderdompelen in het bruisende uitgaansleven. Het Museo del Prado, het Palacio Real en het stadion van Real Madrid zijn slechts enkele aanraders. Madrid is een relatief goedkope vakantiebestemming, mede vanwege het feit dat de budget luchtvaarmaatschappijen op de stad vliegen. Daarnaast kan jij geld besparen door nu alvast de Madrid iVentura Card te kopen. In dit artikel vertellen wij meer over deze unieke toeristenkaart.

Madrid iVentura Card online kopen

De Madrid iVentura Card kan jij nu alvast online aanschaffen. Het is daardoor mogelijk om te betalen met betrouwbare betaalsystemen en alvast de benodigde voucher te ontvangen. Na betaling zal de voucher in de mail verschijnen. Na aankomst in Madrid kan jij de voucher bij één van de ophaalpunten in het centrum omwisselen voor de fysieke toeristenkaart. Zodra jij de kaart gebruikt, dan zal de pas worden geactiveerd en is die geldig voor een periode van exact één week. Je kan de kaart kopen voor drie of voor vijf bezienswaardigheden, attracties en meer. Er is ook een pas beschikbaar die geldig is voor alle 22 geselecteerde activiteiten in Madrid.

Voordelen van de Madrid iVentura Card

De Madrid iVenture Card is zeer geschikt voor iedere toerist die een bezoek brengt aan de Spaanse hoofdstad. Je krijgt met de pas namelijk directe toegang tot de bekendste bezienswaardigheden en musea. Je moet denken aan het populaire Prado Museum en het voetbalstadion van Real Madrid. Daarnaast kan je kosteloos plaatsnemen in de toeristenbussen, deelnemen aan een fietstour, dineren bij meerdere restaurants en een uitstapje maken naar de altijd gezellige Las Rozas Shopping Village. Daarnaast hoef jij niet op de geldigheidsduur van de iVentura Card te letten, want de kaart is zeven dagen geldig.

Skip the line

De toeristenkaart zorgt voor gemak, want je hoeft geen losse toegangskaartjes meer te kopen. Dat scheelt tijd en geld. Daarnaast maken de populaire bezienswaardigheden ook nog gebruik van het concept ‘skip the line’. Dat is een voordeel, want je hoeft niet de rij te staan voor de ingang. Er is een aparte ingang beschikbaar, waar jij gelijk door kan lopen. Het skip the line concept is onder andere beschikbaar bij het Prado Museum, de kabelbaan en de voetbalstadions in Madrid.

Vervoer in Madrid

De reizigers met een Madrid iVentura Card kunnen op verschillende manieren de stad gaan verkennen. Je mag bijvoorbeeld kosteloos plaatsnemen in de toeristenbussen, die zeer frequent door de hoofdstad rijden. Je kan ook de bustour door de stad gaan doen of kiezen voor enkele alternatieven. Jij kan ook deelnemen aan de Segway-tour of de fietstour. Het leuke aan de tours is dat er ook een gids aanwezig zal zijn, die van alles zal vertellen over Madrid en de hotspots. Je kan ook een OV-kaart kopen en gebruik gaan maken van het openbaar vervoersnetwerk, zoals de metro’s en de stadsbussen.

Rondreizen Spanje

Andalusië groepsreizen & attracties
Spanje groepsreizen

Rondreizen Zuid-Europa

Frankrijk
Italie
Marokko
Portugal