Spanje plus Portugal

Porto wandelen langs rivier

Groepsreizen Spanje Portugal

Er zijn enkele rondreizen Spanje Portugal die onderling best wel verschillen. Porto en Spaans Galicië zijn gemeengoed. TUI heeft 2 groepsrondreizen. De ene reis start in Lissabon en eindigt in Madrid. De andere rondreis begint en eindigt in Porto. De groepsreis van Djoser begint in Bilbao. Sawadee biedt een rondreis Spanje Portugal van 3 weken die in Barcelona start en via Baskenland en Galicië naar Andalusië gaat.

Spanje en Portugal Compleet

De groepsreis Spanje Portugal Compleet duurt 10 dagen (9 nachten). De rondreis start in Lissabon en gaat via Coimbra naar Porto. Hierna gaat de reis verder naar Ponte de Lima dat één van de oudste stadjes is van Portugal. Het plaatsje ligt in de buurt van de Spaanse grens. In Spaans Galicië wordt bedevaartsoord Santiago de Compostella bezocht. Via Lugo en Leon gaat de bus naar Salamanca en Madrid.
Spanje en Portugal Compleet (TUI, 10 dagen, v.a €930)

Portugal en Spaans Galicië

Deze 10-daagse groepsrondreis bezoekt Noord-Portugal en Spaans Galicië. De reis start in Porto en gaat daarna direct door naar Braga waarvan het historisch centrum op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. In Braga zijn veel kerken te zien. Op dag 2 gaat de bus naar Spaans Galicië. De kust hier is ongerept met diepe inhammen en ruige rotsen. Bekende steden in Galicië zijn havenstad La Coruña en bedevaartsoord Santiago de Compostella. Op dag 7 keert de bus weer terug in Portugal. Op dag 9 wordt Porto bezocht en op dag 10 is de terugvlucht naar Amsterdam.
Portugal en Spaans Galicië (TUI, 10 dagen, v.a €966)

Spanje en Portugal – 2 weken

Deze 13-daagse groepsreis start in Bilbao dat de grootste stad van Baskenland is. Een attractie hier is het Guggenheim Museum. Santillana del Mar is een prachtig stadje dat beroemd is om zijn middeleeuwse straten en huizen. Andere bezienswaardigheden die tijdens deze groepsreis worden bezocht zijn bergketen Picos de Europa, Oviedo en Santiago de Compostella. In Braga kan een nationale park bezocht worden of een wijnhuis. De rondreis wordt afgesloten in Porto.
Spanje en Portugal (Djoser, 13 dagen, v.a €2045)

Spanje en Portugal – 3 weken

De rondreis Spanje Portugal van Sawadee duurt 3 weken. De reis start in Barcelona en gaat via Baskenland en Galicië naar Porto. Hierna gaat de bus weer terug naar Spanje, naar de steden Salamanca, Cordoba, Sevilla, Ronda en Malaga. Portugal wordt tijdens deze reis slechts enkele dagen aangedaan.
Spanje en Portugal (Sawadee, 22 dagen, v.a €3069)

Familiereis Spanje en Portugal

Deze avontuurlijke familiereis over het Iberisch Schiereiland volgt dezelfde route als de standaard groepsreis: Barcelona, Baskenland, Galicië en Andalusië. De rondreis is een mix van natuurparken en prachtige steden. In de familiereis is tevens een excursie opgenomen naar de Cíes eilanden die voor de kust van Galicië leggen.
Familiereis Spanje en Portugal (Sawadee, 22 dagen, v.a €3199)

Vakantie Portugal & Spanje

Groepsreizen Portugal
Groepsreizen Andalusië
Groepsreis Tenerife