Ko Phi Phi

Ko Phi Phi eiland in Thailand
De Phi Phi-eilanden zijn een groep van zes eilanden die tot de provincie Krabi behoren in Zuid-Thailand. De twee bekendste eilanden van de groep zijn Koh Phi Phi Don en Koh Phi Phi Lee. De film The Beach met Leonardo DiCaprio werd opgenomen in Koh Phi Phi Lee. Alle accommodatie is op Koh Phi Phi Don gevestigd.

Bangkok, Noord-Thailand, Ko Phi Phi eiland, Phuket

In groepsreis Juwelen van Zuid-Thailand verblijven de deelnemers twee nachten in Bangkok en hierna gaat de reis door naar het Khao Sok National Park in Zuid-Thailand (650km) waar enkele nachten verbleven wordt. Daarna gaat de reis verder naar de provincie Krabi en de befaamde badplaats Phuket. Er wordt 2 nachten verbleven op Ko Phi Phi in een eenvoudig hotel.

De familiereis Boeddha’s en Bounty eilanden bezoekt wel Noord-Thailand en gaat daarna met het vliegtuig door naar Krabi. Op Ko Phi Phi wordt 2 nachten verbleven. Het eenvoudige 3-sterrenhotel heeft een openlucht restaurant met uitzicht over de baai en een gezellige bar met zitjes.
Juwelen van Zuid-Thailand (ANWB, 15 dagen, v.a €1509)
Familiereis Boeddha’s en Bounty eilanden in Thailand (ANWB, 21 dagen, v.a €2272)

grote rots van Ko Phi Phi

Hotels & Hostels

Een bed op een slaapzaal in een hostel met uitstekende reviews kost nog geen 15 euro per nacht. Een tweepersoonskamer kost een paar tientjes. Booking heeft ongeveer veertien 4-sterren hotels op Ko Phi Phi en een 5-sterren hotel. Bij een derde van de accommodatie is het ontbijt inbegrepen. Meestal zijn dit de duurdere hotels.

Thailand 2023

Thailand groepsreizen
Beste groepsreis Thailand
Chiang Mai
Ko Samui
Koh Pha Ngan
Sukhothai (UNESCO site)

Groepsreizen Azië 2023

  • Cambodja
  • China & Tibet
  • India
  • Indonesië
  • Japan
  • Vietnam
  • Azië