Hotels Tokyo

Tokyo centrum

Tokyo hotels

Bij Booking kan je meer dan 3300 hotels en accommodaties in Tokyo boeken. Ruim 1900 hotels hebben 3-sterren en er zijn meer dan 60 luxe hotels met 5-sterren. De beschikbaarheid en de prijzen variëren afhankelijk van het seizoen en speciale evenementen. Een metrostation ligt heel vaak dichtbij de accommodatie.
Tokyo hotels

Goedkope hotels Tokyo

De goedkoopste prijs om te overnachten is een bed op de slaapzaal in een hostel. Mannen kunnen terecht in First Cabin Ichigaya dat op 800 meter van het centrum ligt (1932 reviews, 8.3). Je slaapt hier in een capsule. Er zijn meerdere capsule hotels maar die hebben een slechtere beoordeling en minder reviews. Backpacker’s Mini House is een 2-sterrenhostel. Een bed op de vrouwen slaapzaal kost vanaf 25 euro. Ligt je budget voor twee personen tussen de 100 – 150 euro per nacht dan is Best Western Hotel Fino Tokyo Akihabara een prima keus (2442 reviews, 8.5).

Mooiste Hotels van Tokyo

Tokyo heeft veel prachtige hotels met indrukwekkende architectuur en interieurontwerpen. Hier zijn enkele van de mooiste hotels in Tokyo.

Aman Tokyo: Dit luxe hotel biedt een prachtig uitzicht op de stad, met een elegant Japans ontwerp en een serene sfeer.

The Ritz-Carlton, Tokyo: Gelegen in de Roppongi-wijk, biedt dit hotel een mix van traditionele Japanse en moderne westerse ontwerpen, met een adembenemend uitzicht op de stad.

Hoshinoya Tokyo: Dit hotel combineert traditionele Japanse architectuur met moderne voorzieningen en heeft een ontspannende onsen op het dak.

The Peninsula Tokyo: Een modern hotel met prachtige kamers en faciliteiten, en een panoramisch uitzicht op de Keizerlijke tuinen en de stad.

Mandarin Oriental: Dit luxe hotel is gelegen in Nihonbashi en biedt een mix van Japanse en hedendaagse stijlen met een indrukwekkend uitzicht op de stad.

Park Hyatt: Bekend uit de film “Lost in Translation”, heeft dit hotel een elegante en moderne uitstraling met een spectaculair uitzicht op de skyline van Tokyo.

The Prince Gallery Tokyo Kioicho: Dit hotel is gelegen in de wijk Chiyoda en biedt een verfijnd interieur met prachtig uitzicht op de stad.

Conrad: Dit hotel is gelegen in de wijk Minato en beschikt over luxe voorzieningen en een indrukwekkend uitzicht op de baai van Tokyo.

Andaz Tokyo Toranomon Hills: Gelegen in het Toranomon Hills complex, biedt dit hotel een verfijnd en modern design met prachtige uitzichten op de stad.

Four Seasons Hotel Tokyo Marunouchi: Dit boetiekhotel ligt in de wijk Marunouchi en biedt een intieme en luxueuze ervaring met uitzicht op de stad en de keizerlijke tuinen.

Groepsreizen Japan & Azië

  • Groepsreis Japan
  • Ryokans Japan
  • Bezienswaardigheden Japan
  • China & Tibet
  • India
  • Indonesië
  • Vietnam
  • Azië
  • Hotels Tokyo