Hostels

Er zijn diverse hostels in Chengdu. Op basis van locatie, reviews en prijs hebben we een selectie gemaakt van een aantal accommodaties die interessant voor jou kunnen zijn.

Xishu Garden Inn (1814 reviews, 9.3)


Xishu Garden Inn is een gezellig hostel in het centrum van Chengdu. Het ligt op een toplocatie op 200 meter van People’s Park. Naar Tianfu Plein is 500 meter. De hostel heeft eenpersoonskamers, tweepersoonkamers, familiekamers en bedden op een slaapzaal voor vrouwen. Er is een tuin en een café op het dakterras. Andere faciliteiten zijn een excursiebalie, ticketservice en activiteiten. Naar twee metrostations in de buurt is tot 500 meter lopen.

Flipflop Hostel Poshpacker (1618 reviews, 9.2)


Flipflop Hostel Poshpacker ligt in de buurt van winkelstraat Chunxi Road. Het is 10-15 minuten lopen naar Jiuyanqiao Bar Street en naar Xinnanmen Bus Station (Leshan Boeddha, Mount Qingcheng). De hostel biedt gratis workshops aan en organiseert veel activiteiten zoals kookles, kroegentocht, wandeltocht of diner met een thema. Er zijn eenpersoonskamers, tweepersoonkamers, bedden op een slaapzaal voor vrouwen en gemengde slaapzalen. Naar de metro is 400 meter.

oBANGo Hostel Wenshu Monastery (1571 reviews, 8.9)


Hostel Wenshu Monastery (Lazybones Hostel) ligt bij de rivier net achter Wenshu klooster. Het is ongeveer 700 meter naar de ingang die aan de voorkant ligt. In de levendige buurt van deze actieve tempel zijn veel winkeltjes, stalletjes en restaurants. Keus uit eenpersoonskamer, tweepersoonskamer, driepersoonskamer, gemengde slaapzaal (4-6 personen) en vrouwenslaapzaal. Naar de metro is 1,1 km en naar Tianfu Plein 2,5 km.

Mix Hostel Courtyard Poshpacker (609 reviews, 8.9)


De Mix Hostel ligt (net als het oBANGo Hostel) achter het Wenshu klooster. Er worden veel activiteiten voor gasten georganiseerd zoals dumplings leren maken, hotpotfeesten en een mahjong klas. De Mix heeft een eigen restaurant met pittige Szechuan-gerechten, pizza en internationaal.

Desti Youth Park Hostel (598 reviews, 9.5)


Desti Youth Park Hostel is een modern en schoon hostel in het centrum van de stad. Het heeft afgescheiden slaapzalen voor mannen en vrouwen. Naar Luomashi metrostation is 600 meter en naar Tianfu Plein of Wenshu klooster is 1 km. Faciliteiten zijn een excursiebalie, lounge en bar.

Chengdu vakantie

Panda Zoo (13 km buiten de stad)
Taikoo Li shopping (luxe winkels en shopping malls)
Global Center (waterpark)
Kuan Alley en Zhai Alley
China groepsreizen (vergelijk tientallen rondreizen)